فروشگاه اینترنتی سی سی
فروشگاه اینترنتی سی سی

فروشگاه اینترنتی سی سی

30c

دانلود گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش

گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش

گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش در 21 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش

گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش
کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش
کارورزی بررسی ماشین های صفحه تراش
دانلود گزارش کارآموزی بررسی ماشین های صفحه تراش
بررسی ماشین های صفحه تراش
ماشین 
صفحه تراش
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش در 21 صفحه ورد قابل ویرایش

 

ساختمان ، انواع ، طریقه تنظیم و عملیات مختلف

ماشین صفحه تراش یکی از ماشینهایی است که آنرا جزء ماشینهای ابزار می نامند . این نوع ماشین برخلاف ماشین تراش دارای حرکت اصلی رفت و برگشت خطی است . با حرکت رفت و برگشت متوالی که رنده را حمل می کند قطعه کارتراشیده می شود . در ماشینهای ابزار مشابه مثل ماشین صفحه تراش دروازه ای اختلاف آنها در حرکت ابزار می باشد . زیرا حرکت ابزار در ماشین صفحه تراش معمولی فقط طولی ولی در ماشین صفحه تراش دروازه ای حرکت ابزار عمودی یا عرضی است . در ماشین تراش معمولی قطعه کار را که روی میز ماشین می بندند دارای حرکت عرضی است که در این صورت بار برداشته شده بارنده بوسیله حرکت عرضی میز ماشین انجام میگیرد . بطور کلی عمل برش ماشینهای صفحه تراش معمولی و دروازه ای یکسان است . بنابراین اصول قوانینی که در صفحات آینده خواهد آمد برای هر دو نوع ماشین فوق صادق می باشد . عمل براده برداری فقط در زمان رفت قلم صورت میگیرد برای محافظت قلم در زمان برگشت قلم قدری از روی کار بسمت بالا حرکت کرده در این حالت با سطح کار فاصله خواهد داشت .
انواع ماشین های صفحه تراش

معمولاً برای تراش کارها از نظر فرم و اندازه ماشینهای صفحه تراش را بانواع مختلف بشرح زیر می سازند .

1ـ ماشین صفحه تراش معمولی (کورس کوتاه)

2ـ ماشین صفحه تراش دروازه ای (کورس بلند)

3ـ ماشین صفحه تراش عمودی (کله زنی)

 

ماشین صفحه تراش معمولی (کورس کوتاه)

امروزه در ساخت کارهای فلزی که مورد نیاز صنایع است صفحه تراش یکی از ماشینهای مفیدی می باشد که برای انواع مختلف کارها با سرعت های متفاوت و قابل تنظیم پیشنهاد و ساخته شده است .

ماشینهای صفحه تراش را در کارگاههای ابزار سازی و قالبسازی و کارگاههای تعمیراتی کارخانجات مختلف و نیز در کارهای کوچک بکار می برند . کارهائیکه با این ماشین میتوان انجام داد با سایر ماشینها تقریباً غیر عملی و با مقرون بصرفه نیست .

ماشین صفحه تراش ماشینی  است که برای براده برداری از روی

سطوح مسطح با حرکت متوالی رفت و برگشت بکار میبرند . این نوع ماشین با حرکت کشاب در صفحه افقی بطور معمولی بسیار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد .
 
اجزاء مختلف ماشین صفحه تراش

قسمتهای عمده ماشین صفحه تراش معمولی قطعاتی هستند که از سوار نمودن آنها روی یکدیگر تشکیل ماشین صفحه تراش را میدهند .

وظایف اصلی و موارد استفاده ماشین صفحه تراش عمودی (کله زنی) که یکی از انواع ماشین های صفحه تراش می باشد بعداً مورد بحث قرار میگیرد .
 
پایه ماشین صفحه تراش

پایه ماشین صفحه تراش که جنس آن از چدن و بصورت مکعب مستطیل است بطور مستقیم روی کف کارگاه و یا روی فنداسیون سیمانی که بستگی به نوع ماشین دارد قرار میگیرد و در بعضی از موارد که ماشین کوچک است آنرا روی میز قرار میدهند که معمولاً این نوع ماشین را ماشین

صفحه تراش رومیزی نامگذاری نموده اند .

سطح روی پایه بطور دقیق و صحیحی تراشیده شده که بتوان سایر اجزاء ماشین را روی آن سوار کرد .

دور پایه دارای لبه برآمده ای می باشد که برای نگهداری روغنهای اضافی که ممکن است از سایر قسمتها ریزش کند در نظر گرفته شده است . روغنهای اضافی در ضمن عملیات براده برداری می چکند .

 

بدنه (ستون)

بدنه یا قاب صفحه تراش روی پایه قرار میگیرد که جنس آن از چدن و بصورت توخالی مانند یک جعبه ریخته شده است که از طرف بالا به پائین باز می باشد . دستگاه مکانیزم انتقال حرکت که کشاب را بحرکت درمیآورد در داخل آن قرار دارد و نیز دستگاه خودکار با در یک طرف آن سوار شده است.

روی بدنه در دو طرف آن شیارهای دم چلچله ای برای هدایت و راهنمائی فرم های دم چلچله ای که روی کشا قرار گرفته ایجاد شده است .

در قسمت جلو ستون دو سطح عمودی با فرمهای دم چلچله ای و در

بعضی از ماشینها فرم مکعب مستطیل شکل بطور دقیق تراشیده  و سنگ زده شده است که برای هدایت میز ماشین در جهت بالا و پائین می باشد .
 
ریل عرضی

ریل عرضی میز ماشین که در جلو ستون سرتاسر آن قرار گرفته از جنس چدن ریخته و بصورتفرم دم چلچله ای یا فرم راست گوشه تراشیده و بطور دقیق سنگ زده شده اند . از این قسمت برای حرکت دادن میز ماشین بصورت افقی بسمت چپ و راست استفاده می شود . این قسمت که میز با آن درگیر است کلاً بوسیله پیچ و مهره که بصورت عمودی قرار گرفته اند میز را بسمت بالا یا پائین حرکت میدهند . ضمناً پیچ بار عرضی را پیچ هدایت می نامند که بطور افقی در وسط ریل عرضی قرار گرفته است . پیچ حرکت عرضی حرکت زین را که میز روی آن سوار است کنترل می نماید.
 
زین

زین ماشین که بصورت سطح صافی ونسبتاً نازک ازجنس چدن ریخته و تراشکاری و سنگ زده شده است . یک طرف آن روی ریل قرار گرفته و طرف دیگر آن میز سوار شده است . این قسمت بوسیله مهره ایکه روی پیچ ریل می باشد در عرض ماشین حرکت می نماید . دو طرف زین که روی ریل قرار گرفته برای جلوگیری از ورود کثافات داخل زین و ریل 4 عدد کاسه نمد قرار داده اند که با حرف B نشان داده شده است .
 
میز ماشین و پایه محکم کننده آن

میز این نوع ماشین ها از چدن بصورت تو خالی ریخته و بصورت مکعب مستطیل شکل بالا و پائین آن آزاد است . پیشانی میز به سطح پایه بوسیله پیچ و مهره محکم می شود . یک طرف میز در بیشتر از ماشینهای صفحه تراش بصورت قائم نسبت بسطح میز کاملاً تراشیده شده و در بعضی دیگر از ماشینها دو طرف میز نسبت بسطح آن بصورت زاویه قائمه ساخته شده اند . دو طرف میز دارای شیارهای T شکل برای بستن بعضی از کارها که امکان بستن آن روی میز نیست می باشد . البته باید تذکر داد که علاوه بر بستن مستقیم کار روی میز در دو طرف آن میتوان گیره رومیزی و یا قالبهای راهنما و یا صفحه گونیا را قرار داد و سپس کار را در آن وسائل جا داده و محکم نمود. برای بستن کارها و یا وسائل نگهدارنده کار از پیچ و مهره و نیز روبنده استفاده میگردد . پایه میز دارای شیارهای عمودی در طول آن بوده که محل قرار گرفتن پیچ جهت محکم نمودن آن می باشد . کف پایه نیز کاملاً دقیق تراشیده شده که می تواند بطور صحیحی روی سطح پایه قرار گیرد .

همانطور که قبلاً بیان شد دو نوع میز برای ماشینهای صفحه تراش ساخته شده است که عبارتند از میز ساده و میز استاندارد شده که قادر است حرکت عمودی و افقی را که قبلاً توضیح داده شد انجام دهد . علاوه بر آنها نوع دیگری میز برای ماشین صفحه تراش ساخته اند که آنرا بنام میز گردان (یونیورسال) می نامند که مشاهده خواهید کرد . که این میز می تواند بر روی میز معمولی و یا مستقیم بجای میز معمولی بسته شود . این میز علاوه بر حرکت عرضی و عمودی نیز دارای حرکت دورانی خواهد بود که حرکت چرخشی آن بموازات حرکت کشاب (رنده) صورت میگیرد . از این میز
می توان برای تراشیدن صفحاتیکه دارای زاویه میباشند استفاده کرد.
حرکت بار یا دستگاه تنظیم بار

در ماشین صفحه تراش جهت ایجاد براده بایستی قطعه کار نسبت به لبه برش رنده بطرف چپ یا راست حرکت کند تا سبب برداشت براده توسط رنده شود . که در تراش صفحات بطور افقی قطعه کار که روی میز ماشین بسته شده با میز ماشین آهسته بسمت رنده حرکت کرده و در تراش قطعات بصورت عمودی بایستی رنده که روی دستگاه رند گیر بسته شده توسط دسته تنظیم بار عمودیبطرف قطعه کار حرکت داد که این عمل قبل از هر کورس بکار یعنی در زمان برگشت قلم انجام میگیرد ولی چنانچه عمل بار دادن چه در حالت عمودی و چه در حالت افقی با دست صورت گیرد در نتیجه حرکت نامرتب ونامنظم اهرم بار سطح قطعه کار نامرتب خواهد شد و اگر بار اجباری یا باصطلاح خودکار صورت گیرد دیگر این عمل صورت نخواهد گرفت و درنتیجه سطح کار صاف و پرداخت میگردد که البته این عمل بستگی بنوک رنده خواه داشت . بطور کلی در ساختمان تنظیم بار در ماشینهای مختلف متغیر بوده و در اکثر ماشینها دستگاه تنظیم بار فقط جهت خود کار نمودن بار عرضی (حرکت جنبی میز) ساخته شده و در برخی دیگر از ماشینها از این دستگاه برای بحرکت درآوردن میز در هر دو جهت افقی و عمودی استفاده می شود .
 
دستگاه تنظیم بار

دستگاه تنظیم بار تشکیل شده است از چرخ لنگی با شکاف T شکل که بوسیله محور چرخ دنده بزرگ بگردش در میآید . درداخل شکاف ایم چرخ دنده میله ای قابل حرکت است و در هر نقطه ای قابل تنظیم می باشد از طرفی دیگر پیچ میز حرکت عرضی بار در قسمت دو سر در داخل ریل عرض یا طاقان بندی شده است و امکان حکت آن بطرفین ممکن نمی باشد در روی این پیچ مهره ای قرار گرفته که بمیز ماشین محکم شده و هنگامیکه پیچ میز ماشین بوسیله دستگاه خودکار حرکت کند مهره میز ماشین را همراه خود بطرفین خواهد کشاند در یک طرف این پیچ استوانه ای که دارای شیارها و دندانه هائی می باشد که در آن شیار ها دندانه موشکی (خار) قرار میگیرد . میله ایکه در شیار چرخ لنگ دار حرکت میکند توسط میل رابطی بموشک (خار متحرک) وصل شده و این میل ربط زمانیکه بطرف جلو حرکت میکند بوسیله موشک چرخ دنده روی پیچ را یک یا چند دندانه بحرکت در میآورد که نتیجتاً این حرکت به پیچ میز ماشین منتقل میگردد ، زمانیکه چرخ لنگ حرکت خود را ادامه دهد میل رابط دوباره بعقب برمیگردد و موشک چنانچه گام پیچ برحسب اینچ یعنی 2/0 اینچ باشد رابطه فوق بصورت زیر نوشته
می شود.

گام پیچ بر حسب اینچ

مقدار پیشروی میز

از طرفی دیگر ماشن های صفحه تراش ضامن تنظیم بار (موشک) بصورتهای مختلف ساخته شده که ر زیر مشاهده خواهید کرد . دردو نوع نشان دده شده نوع اول بصورت موشکی و نوع دوم بطریق ضامن دار
می باشد .

(خار لنگ) که یک طرف آن قدری مایل و طرف دیگر آن کاملاً مستقیم می باشد میله رابط موشک از داخل شیار بالا آمده و در اثر برگشت میله موشک با فشار فنر که در پشت آن است مجدداً در داخل شیار دیگری وارد می شود در اینحالت استوانه شیار دار یک دندانه حرکت دورانی کرده که با حرکت آن پیچ میز عرضی دارای گردش بوده که این گردش سبب حرکت عرض میز خواهد شد . چنانچه بخواهیم حرکت بار را عکس نمائیم لازم است که موشک را باندازه 180 درجه بگردانیم تا جهت گردش پیچ میز ماشین برعکس شود . و از طرفی برای تعیین مقدار ار (پیشروی میز ماشین) بایستی میله داخل چرخ لنگ دور نمائیم مقدار بار (پیشروی) بیشتر و هر چقد بمرکز چرخ لنگ نزدیک باشد مقدار بار لازم کمتر شده در نتیجه سطح تراشیده پرداخت خواهد شد برای این منظور معمولاً برای خشن تراشی باید خار هر دفعه از روی چند دندانه بگذرد در صورتیکه در هنگام پرداخت فقط باید یک دندانه تغییر مکان داده شود . از طرفی برای تعیین مقدار پیشروی میز در هر دور گردش پیچ در قسمت سرپیچ حلقه مدرجی قرار گرفته که هنگامگردش پیچ مقداری نیز خواهد گشت که این مقدار معمولاً بر حسب یکهزارم اینچ و یا دو صدم میلیمتر نشان داده شده است برای محاسبه مقدار پیشرفت میز (حرکت بار) از رابطه زیر میتوان استفاده کرد .

اگر مقدار پیشروی را با a و تعداد شیارها را با Z و گام پیچ ماشین را P نشان دهیم مقدار پیشروی برابر است با .

مقدار پیشروی میز بازاء یک دور گردش پیچ        

مثال ـ گام پیچ ریل عرضی ماشین صفحه تراش 4 میلیمتر و استوانه روی پیچ دارای 40 شیار می باشد مقدار پیشروی را محاسبه نمائید .

علاوه بر دستگاههای تنظیم بار خودد کار گفته شده نوع دیگری از دستگاه تنظیم بار خودکار بصورت زیر توضیح داده می شود . این نوع دستگاه از نظر موشک یا خار و استوانه دندانه دار با نوع دیگر یکی است و تفاوت کلی آن دراینست که در این نوع دستگاه بجای چرخ دنده لنگ دار از وسیله ای از یک میله که یک سر آن به موشک (خار) و سر دیگر آن دارای مهره ای است که روی پیچی که یک سر آن در قسمت پائین دوشاخه ای یا طاقان بندی و سردیگر آن در قسمت بالای دو شاخه طاقان بندی شده وجود دارد که با گردش این قسمت مهره میله رابط را بسمت موشک یا خار حرکت
دستگاه زیر رنده

بطور کلی دستگاه زیر رنده از دو قسمت کلی تشکیل شده است. این قسمت مهمترین قسمت دستگاه حامل قلم گیر (سوپرت دستی) است . هنگامیکه کشاب بسمت جلو حرکت میکند یعنی برش صورت میگرد از طرف رنده که در روی زیررنده قرار گرفته است به پیشانی آن فشار وارد می نماید بنابراین لازم است که دستگاه زیر رنده بطور مناسبی روی دستگاه سوپرت دستی بوسیله پیچ و مهره مخصوص بخود محکم شود تا از تغییر مکان جلوگیری گردد . از طرفی دیگر در روی دستگاه زیر رنده که با حرف D نشان داده شده است قطعه مکعب مستطیل شکلی که با E مشخص شده با استفاده از محوری در طرفین دستگاه زیر رنده قرار گرفته محکم می شود . این قطعه روی محور بطور آزاد می تواند حرکت چرخشی داشته باشد . حال با استفاده از حرکت هنگام برگشت کشاب یعنی برگشت رنده از روی قطعه کار قطعه مورد نظر با رنده بسمت بالا حرکت کرده و در نتیجه از شکستن و صدمه دیدن رنده جلوگیری بعمل می آید .

قسمت زیر رنده روی دستگاه حامل قلم گیر با استفاده از پیچ و مهره محکم شده و نیز می توان آنرا نسبت بسطح قائم تحت هر زاویه که برای تراش قطعات لازم است قرار داد . که البته جهت گردش می تواند موافق و یا مخالف حرکت عقربه ساعت باشد . که با استفاده انحراف دستگاه زر رنده در نگام برگشت کشاب رنده بطور آزاد و راخت تری بسمت بالا رنده می شود . این عمل بیشتر در مواقعی صورت میگیرد که می بایستی بغل تراشی و یا زاویه تراشی نمود . معمولاً دستگاه زیر رنده عمودی بر روی دستگاه حامل قلم گیر قرار میگیرد .

رنده صفحه تراش مانند رنده تراش دارای فرم مخصوص بکار می باشد این رنده ها در داخل دستگاه قلم گیر بسته می شود . همانطور که قبلاً نیزگفته شد در هنگام حرکت رنده بسمت جلو یعنی در عمل برش از طرف رنده به پیشانی دستگاه قلم یا پایه سطح رنده فشار وارد میآورد . که
می بایستی در این باره بسیار دقت نمود .
ظرفیت و اندازه ماشینهای صفحه تراش

اندازه صفحه تراش را بر مبنای حداکثر طول کشاب (رنده) مشخص می نماید که این اندازه ممکن است بر حسب اینچ و یا بر حسب میلیمتر در نظر گرفته شود . حداکثر طول حرکت کشاب در ماشینهای صفحه تراش رومیزی 6 اینچ و در ماشینهای صفحه تراش بزرگ 36 اینچ می باشد . ولی در ماشینهای صفحه تراش که بر مبنای سیستم متریک ساخته می شود طول حرکت کشاب از 200 تا 900 میلیمتر یا یکمتر در نظر گرفته شود . مثلاً ماشین صفحه تراش 16 اینچی ماشینی است که میتواند قطعاتی که درای طول و عرض بین صفر تا 16 اینچ است بتراشد .

ابعاد لازم برای طول حرکت برش بدین منظور در نظر گرفته می شود که با ماشین صفحه تراش مناسب قطعه را تراشید و یا طول حرکت برش رنده را بر حسب طول و یا عرض قطعه تنظیم کرد . از طرفی دیگر ماشین صفحه تراش را بر مبنای سه بعد قطعه یعنی یک مکعبی که دارای طول و عرض و ارتفاع مساوی است در نظر میگیرند. که در این حالت مقدار حرکت برش (رفت) و برگشت با حرکت عرضی میز و حرکت عمودی میز یا رنده برابر
می باشد . در ماشین فوق که در طول حرکت کشاب برابر 16 اینچ بود . یعنی این ماشین می تواند قطعه ایکه بصورت مکعب به ابعاد 16×16×16 است بتراشد . جدول شماره (1) ظرفیت و اندازه ماشینهای صفحه تراش ضمیمه کتاب می باشد .

دانلود گزارش کاراموزی بررسی ماشین های صفحه تراش

طرح توجیهی نورد گرم دوازده هزار تنی تولید تسمه فولادی


طرح توجیهی نورد گرم دوازده هزار تنی تولید تسمه فولادی

خلاصه طرح موضوع طرح طرح نورد گرم دوازده هزار تنی نوع تولیدات انواع تسمه فولادی تعداد شاغلین 29 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح 193408 سرمایه گذاری ثابت 12600 سرمایه در گردش 6700 در آمد سالیانه 48000 سود ویژه 4214 دوره بازگشت سرمایه 37 ماه نرخ باز دهی سرمایه %33

دانلود طرح توجیهی نورد گرم دوازده هزار تنی تولید تسمه فولادی

دانلود طرح توجیهی نورد گرم دوازده هزار تنی تولید تسمه فولادی
دانلود کار آفرینی تولید تسمه فولادی
دانلود کار آفرینی نورد گرم دوازده هزار تنی تولید تسمه فولادی
خط تولید تسمه فولادی 
دستگاه تولید تسمه فولادی
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 109 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

این طرح توجیهی شامل:

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات

ظرفیت

سرمایه گذاری کل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشت سرمایه

اشتغال زایی

فضای موردنیاز

تعداد و هزینه نیروی انسانی

 

 

 

مناسب برای:

- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

- گرفتن مجوزهای لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

دانلود طرح توجیهی نورد گرم دوازده هزار تنی تولید تسمه فولادی

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تألیف دکتر علیرضا علی احمدی، مهدی فتح اله و ایرج تاج الدین، در قالب ppt و در 420 اسلاید، قابل ویرایش، شامل فصل اول تاریخچه و سیرتحول برنامه ریزی، فصل دوم استراتژی و انواع آن، فصل سوم پارادایمها ومکاتب شکل گیری استراتژی و برنامه ریزی استراتژیک، فصل چهارم دیدگاهها و رویکردهای حاکم بر شکل گیری استر

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

دانلود رایگان پاورپوینت کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی
 ایرج تاج الدین و مهدی فتح اله 
پاورپوینت کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی
 ایرج تاج الدین و مهدی فتح اله
پاورپوینت خلاصه کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف علی احمدی
پاورپوینت کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 5236 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 420

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تألیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران، در قالب ppt و در 420 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

فصل اول: تاریخچه و سیر تحول برنامه ریزی 

سیر تکامل برنامه ریزی

دوره محصول گرایی

دوره بازار گرایی

دوره  فرا صنعتی

گرایشهای برنامه ریزی

تشریح گرایشهای برنامه ریزی

سیرتکامل دیدگاههای برنامه ریزی

برنامه ریزی عملیاتی

برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان مدت و بلندمدت

تفاوتهای  برنامه ریزی استراتژیک با برنامه ریزی بلندمدت

برنامه ریزی غلتان

برنامه ریزی SBUها

برنامه‌ریزی استراتژیک سطح کسب و کار

مدیریت استراتژیک(برنامه ریزی ، اجرا ، کنترل )

بصیرت و تفکر استراتژیک

عناصر تفکر استراتژیک

مدیریت تغییر

مدیریت دانش

سازمان استراتژیست/ سازمان یادگیرنده

قواعد حاکم بر سازمانهای یادگیرنده

برنامه ریزی مبتنی بر ارزشها

شکل گیری استراتژی در سازمانهای مجازی

بومی سازی دستاوردهای مدیریت استراتژیک

 

فصل دوم: استراتژی و انواع آن  

تعاریف استراتژی

چگونگی شکل گیری استراتژی

استراتژی مدبرانه

استراتژیهای اضطراری

مروری بر انواع استراتژیها

مروری بر انواع استراتژیها

استراتژی های کلان

استراتژی‌های ملی

استراتژی‌های عمومی

استراتژی‌های اصلی

استراتژی‌های فرعی

استراتژی‌های وظیفه‌ای

استراتژی های خاص

استراتژیهای چهارگانه شرکتهای ژاپنی

سایر استراتژیها

 

فصل سوم: پارادایمها و مکاتب شکل گیری استراتژی و برنامه ریزی استراتژیک  

مفهوم پارادایم

پارادایم های شکل گیری استراتژی و مدیریت استراتژیک

مکاتب مدیریت استراتژیک

معرفی انواع مکاتب مدیریت استراتژیک مبتنی برپارادایم تجویزی (پیش تدبیری)

معرفی انواع مکاتب مدیریت استراتژیک مبتنی بر پارادایم توصیفی (تجربی -انطباقی )

معرفی مکتب پارادایم تلفیقی

مکتب مجازیگری (سازمانهای مجازی )

 

فصل چهارم: دیدگاهها و رویکردهای حاکم بر شکل گیری استراتژی و تدوین برنامه

رویکرد فرآیند پایه‌ برنامه ریزی استراتژیک

رویکرد مبتنی بر منابع

رویکرد برنامه ریزی بر مبنای ارزش افزوده

رویکرد برنامه ریزی بر مبنای ارزشهای مدیریتی

رویکرد برنامه ریزی مبتنی برهدف

رویکرد مبتنی بر سناریوپردازی

رویکرد خودسازماندهی

رویکرد افزون گرایی منطقی

رویکرد مبتنی بر قواعد ساده

رویکرد نوآوری و قاعده شکنی

رویکرد مذاکرات استراتژیک

رویکرد استفاده از منابع دیگران

 

فصل پنجم: مروری برفرایندهای برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک

معرفی اجزاء فرآیندهای مدیریت استراتژیک 

مدلهای فرآیندی برنامه‌ریزی  ومدیریت استراتژیک (پارادایم تجویزی)

 مدلهای فرآیندی برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک (پارادایم توصیفی )

 

فصل ششم: فرایندهای عمومی برنامه ریزی استراتژیک (پارادیم  پیش تدبیری)

فرایند عمومی جمع آوری اطلاعات تا تجزیه وتحلیل وتدوین برنامه استراتژیک در نگرش پیش تدبیری

 تدوین ارکان جهت ساز(ماموریت, آرمان, چشم انداز محتمل ارزش)

 مدل تجزیه وتحلیل سؤالات بحرانی

 مدل برنامه‌ریزی دیاگرام اهم

روش تحلیل شکاف

 ماتریس ارزیابی عوامل خارجی (EFE)

ماتریس ارزیابی عوامل داخلی (IFE)

 ماتریس بررسی مقایسه‌ای رقابت (CPM)

ماتریس داخلی و خارجی (IEM)

 مدل تحلیل SWOT و پیشنهاد راهبردهای خرد و کلان

 ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی (QSPM)

 مدل فریمن یا ذینفعان

 

فصل هفتم: تکنیکهای فرموله کردن استراتژی و تشخیص ماهیت استراتژی اصلی

مدلهای  تعیین ماهیت استراتژی اصلی با تاکید بر مدلهای پورت فولیو

مدل چرخه عمر سازمانها  و کاربرد آن در برنامه ریزی استراتژیک

کلیات فرآیند مدلسازی و تشکیل ماتریس پورت فولیو

(ترکیب سبد سرمایه‌گذاری)

 ماتریس گروه مشاوره بوستون یا ماتریس رشد/ سهم بازار (BCG)

مدل جنرال الکتریک (GE)

 مدل تجزیه و تحلیل هوفر (ماتریس ارزیابی بازار / کالا)

 ماتریس قدمت- قدرت یا روش ADL

  مدل ماتریس تعیین جهت سیاست‌گذاریها (DPM (

مدل ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE)

 

فصل هشتم: مدلهای ترکیبی برنامه ریزی استراتژیک

مدل ترکیبی فیلیپس

 مدل کارت امتیازی موزون(BSC)

  روش برنامه‌ریزی بهبودعلمکرد ((PIP

 

فصل نهم: طراحی استراتژیها در سطح کلان

مدل مزیت رقابتی ملتها

 مدل نه عاملی چو برای رقابت پذیری بین‌المللی

مدل رقابت صنعتی پورتر

 

فصل دهم: تکنیکهای تدوین استراتژیهای وظیفه ای

مدل پنج C و پنج P

مدل تجزیه و تحلیل پایمز (PIMS)) (Profit Impact of Marketing Strategie

و ارزیابی استراتژیهای وظیفه بازاریابی

مدل ارزش- مشتری( مدل بالاترین سطح ارزش ذهنی (HPV)) High Perceived Value (

با پرداخت کمترین سطح هزینه‌ها (LDC) (Low Delivered Cost))

 مدل ماتریس محصول / بازار

 ماتریس رشد آنسوف

 مدل ماتریس استراتژیهای مالی

 

فصل یازدهم: خطوط راهنمایی شکل گیری استراتژی (پارادایم توصیفی )

شکل گیری استراتژی در پارادایم توصیفی

 رویه تدوین استراتژی اثربخش با پارادایم توصیفی

 اصول شکل‌گیری استراتژیهای انقلابی

 

فصل دوازدهم: پاره ای از روشهای ایده پردازی و نوآوری برای خلق استراتژی

سکون زدایی  (Breaking See)

تفکر جانبی   (Lateral Thinking)

نقشه‌برداری از ذهن) (Mind Mapping

تصویرسازی     ) Imagine ring (

تجدید ارتباط واژه‌ها ) Morphological and Forced Connection (      

تصویر پرمعنی     ) (Rich Picture

ساختن گلوله برفی  )  (Snow Balling

طوفان فکری      ) (Brain Storming

گروه‌های حل مسئله   Problem Solving Circle (Or Quality Control Circle)

نظام پیشنهادات    ) (Suggestions System

نقشه‌برداری جریان ارزش    ) (Value Mapping

 

توضیحات:

کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تألیف دکتر علیرضا علی احمدی، مهدی فتح اله و ایرج تاج الدین، از جمله منابع مهم درسهای مدیریت استراتژیک و مدیریت استراتژیک پیشرفته  می باشد. این فایل شامل پاورپوینت کل این کتاب می باشد که مشتمل بر 12 فصل و  در حجم 420 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است..

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

سوالات و جزوه کیفیت توان الکتریکی


سوالات و جزوه کیفیت توان الکتریکی

سلام جزوه یاد شده به صورت تایپ شده و مرتب در اختیار شما قرار داده می شود این فایل همه مطالب درس کیفیت توان را پوشش می دهد با توجه به انکه بیشتر مطالب این درس به صورت گنگ و نا منظم در کتاب هایی مثل دوگان امده است تصمیم بر این شد که مطالب کیفیت توانی را در قالب سوالات امتحانی دانشگاه های علم و صنعت و یزد و مازندران آورده و به صورت مثال هایی قابل د

دانلود سوالات و جزوه کیفیت توان الکتریکی

کیفیت توان 
جزوه کیفیت توان 
جزوه روان کیفیت توان
دانشگاه علم وصنعت
دانشگاه مازندران
دانشگاه یزد
دوگان 
dugan
power quality
نمونه سوال
دسته بندی برق
فرمت فایل rar
حجم فایل 10721 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 150

 

سلام 
جزوه یاد شده به صورت تایپ شده و مرتب در اختیار شما قرار داده می شود. این فایل همه مطالب درس کیفیت توان را پوشش می دهد با توجه به انکه بیشتر مطالب این درس به صورت گنگ و نا منظم در کتاب هایی مثل دوگان امده است تصمیم بر این شد که مطالب کیفیت توانی را در قالب سوالات امتحانی دانشگاه های علم و صنعت و یزد و مازندران آورده و به صورت مثال هایی قابل درک بیاوریم. در ضمن تمرینات کلاسی نیز با این فایل همراه است. 
با مطالعه این فایل نیاز به هیچ منبع دیگری نخواهید داشت و نمره بیست را به راحتی می توانید کسب کنید. فایل مورد نظر حاصل تلاش های چندین ترم تعدادی از دانشجویان می باشد و بنابراین بسیار کارآمد و مهم می باشد. تاریخ: 21 تیر 1399

سلام؛ جزوه یاد شده به صورت تایپ شده و مرتب در اختیار شما قرار داده می شود. این فایل همه مطالب درس کیفیت توان را پوشش می دهد با توجه به انکه بیشتر مطالب این درس به صورت گنگ و نا منظم در کتاب هایی مثل دوگان امده است تصمیم بر این شد که مطالب کیفیت توانی را در قالب سوالات امتحانی دانشگاه های علم و صنعت و یزد و مازندران آورده و به صورت مثال هایی قابل درک بیاوریم. در ضمن تمرینات کلاسی نیز با این فایل همراه است. با مطالعه این فایل نیاز به هیچ منبع دیگری نخواهید داشت و نمره بیست را به راحتی می توانید کسب کنید. فایل مورد نظر حاصل تلاش های چندین ترم تعدادی از دانشجویان می باشد و بنابراین بسیار کارآمد و مهم می باشد. تاریخ: 21 تیر 1399

 

دانلود سوالات و جزوه کیفیت توان الکتریکی

دانلود پاور پوینت فصل 2 و 3 مدیریت عمومی علاقه بند

پاور پوینت فصل 2 و 3 مدیریت عمومی علاقه بند

رویکرد عقلانی به تصمیم گیری به علت اینکه تصمیمات غیر معمول –مدیران را در شرایط دشوار از لحاظ آینده نگری چندگانگی هزینه ها،گرد آوری اطلاعات کافی،احتمال خطا ها،هزینه های سنگین و مخاطرات قرار می دهد رویکرد عقلانی به این نوع تصمیم گیری اجتناب ناپذیر است بعضی مدیران تصمیمات را بدون آگهی قبلی و نسنجیده و بر پایه داوری های آنی اتخاذ می کنند بعضی از مد

دانلود پاور پوینت فصل 2 و 3 مدیریت عمومی علاقه بند

پاورپوینت فصل 2 و 3 کتاب مدیریت عمومی دکتر علاقه بند
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1330 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52

§رویکرد عقلانی به تصمیم گیری به علت اینکه تصمیمات غیر معمول –مدیران را در شرایط دشوار از لحاظ آینده نگری چندگانگی هزینه ها،گرد آوری اطلاعات کافی،احتمال خطا ها،هزینه های سنگین و مخاطرات قرار می دهد.

رویکرد عقلانی به این نوع تصمیم گیری اجتناب ناپذیر است.

vبعضی مدیران تصمیمات را بدون آگهی قبلی و نسنجیده و بر پایه داوری های آنی اتخاذ می کنند. vبعضی از مدیران هم بنابر داوری شهودی و به درستی تصمیم می گیرند. vاگر چه عواملی مثل زمان و هزینه اجازه دهند،بعضی مدیران تصمیمات را به تاخیر می اندازند تا بعد از گرد آوری اطلاعات کافی ،آنها را به دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند.

دانلود پاور پوینت فصل 2 و 3 مدیریت عمومی علاقه بند